Bij Kerkemeijer kunt u ook uitgebreid dineren in ons restaurant.
Het restaurant is geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur op maandag tot en met zondag. Reservering is gewenst.
Vanaf 24 oktober tot 1 april is ons restaurant op de dinsdag gesloten.
Hieronder vindt u ons menukaart, tevens hebben we in april de volgende maand aanbieding:
Maandaanbieding:
- ons maandmenu:
- Voorgerecht: mosterdsoep
- Hoofdgerecht: een spies van varkenshaas en kipfilet met stroganoffsaus
- Nagerecht: chipolata bavarois of kop koffie .
- Actieprijs € 17,50 p.p. (vrijdag-zaterdag-zondag) en de andere dagen € 15,95 p.p.
Menukaart:
Diverse lunch gerechten:
- 12 uurtje. (2 kroketten met 2 boterhammen en een bolletje salade)
- Lunchpannetje. (ook vegetarisch)
- (een pannetje gevuld met rösti aardappelen, ui, champignons, spekjes, en gebakken ei)
- Kipsaté. (2 saté stokjes met 2 boterhammen of friet)
- Gehaktbal (met 2 boterhammen of friet)
Omelet:
- Ham (geserveerd met 2 boterhammen)
- Kaas (geserveerd met 2 boterhammen)
- Champignons (geserveerd met 2 boterhammen)
- Boerenomelet (naar de keuze van de chef, ook vegetarisch)
Pannenkoeken:
- Pannenkoek naturel
- Pannenkoek spek
- Pannenkoek kaas
- Pannenkoek appel
- Pannenkoek ananas
- Boeren pannenkoek (ook vegetarisch)
Uitsmijters:
- Ham
- Ham / Kaas
- Rosbief
- Dijkhoek (3 soorten beleg en huzarensalade)
- Italiaanse uitsmijter, ook vegetarisch (cervelaat, tomaat, en kaas meegesmolten)
Tosti:
- Ham/kaas
- Hawai
Pannenkoeken:
- Pannenkoek naturel
- Pannenkoek spek
- Pannenkoek kaas
- Pannenkoek appel
- Pannenkoek ananas
- Boeren pannenkoek (ook vegetarisch), spekjes, ui, aardappel, prei met of zonder kaas
Snacks:
- Patat
- Kroket
- Frikandel
- Gehaktbal
- Broodje
- Fritessaus / Ketchup / Curry / Mosterd
Salades:
- Frisse salade met kipfilet reepjes, zoetzure saus en paprika
- Griekse salade met fetakaas, olijven en zongedroogde tomaat
Voorgerechten:
- Carpaccio van dungesneden ossenhaas met diverse soorten sla, pijnboompitjes en oude kaas
- Gevulde wrap met kipfilet, diverse soorten sla en een oosterse dressing
- Gerookte zalm en paling op een bedje van sla en dressing
- Carpaccio van zalm met diverse soorten sla, dressing en croutons
- Stokbrood met kruidenboter
Soepen:
- Lichtgebonden tomatensoep met prei
- Heldere bouillon met diverse groente
- Gebonden champignonsoep met reepjes ham
Warm voorgerechten/tussengerechten:
- Pittig gemarineerde spareribs geserveerd met knoflook-en cocktailsaus
- In bierbeslag gefrituurde champignons geserveerd met knoflook-en cocktailsaus
- Gebakken champignonsen ui geserveerd met toast
Kerkemeijer specials:
- Oma's Pannetje, (ossenhaaspuntjes in saus met paprika, ui en champignons)
- Boerenschnitzel met gebakken uien en champignons
- Emaus Drieluik, (300 gr. ossenhaas, varkenshaas en kipfilet)
- Spies onwies(stukjes varkenshaas en kipfilet gespiest met paprika, ui geserveerd met stroganoffsaus)
Hoofdgerechten vlees:
- Saté van kipfilet of varkenshaas met pittige satésaus
- Kemper kippendijen op een plankje in chili saus
- Wienerschnitzel
- Zoet gemarineerde spareribs geserveerd met knoflook- en cocktailsaus
- Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus
- Rundersukade, geserveerd in eigen jus
- Biefstuk van de haas (2 stukjes van 100 gram) met pepersaus
Hoofdgerechten vis:
- Zalmfilet met een saus van dille
- Tongfilet gebakken in roomboter besprenkeld met citroen
Hoofdgerechten worden geserveerd met:
- Gebakken aardappelen of patat
- 1 soort groente
- 1 soort rauwkost
- Fritessaus
Vegetarische gerechten:
Salades
- Griekse salade met fetakaas, olijven en zongedroogde tomaat
Soepen:
- Champignonsoep met tuinkruiden
- Mosterd crémesoep
Warme voorgerechten/tussengerechten:
- In bierbeslag gefrituurde champignons geserveerd met knoflook-en cocktailsaus
- Gebakken champignons en ui geserveerd met toast
Hoofdgerechten:
- Wrap gevuld met wokgroente en gegratineerde kaas
- Vegetarisch pannetje (gebakken champignons, uien, paprika, gesmolten brie en sweet chili saus)
- Gnocchi met gebakken bospaddestoelen, rucola en saus van cognac en truffel
- Portobello gevuld met uiencompote en walnoten. (gegratineerd met friesche nagelkaas, geserveerd met rode wijnsaus)
Apart bij te bestellen:
- Champignonsaus
- Stroganoffsaus
- Pepersaus
- Gebakken uien
- Gebakken champignons
keuze Menu (vanaf 4 personen) € 21,00 per persoon:
Groentesoep of Tomatensoep
***
Keuze uit:
Schnitzel
Ossenhaaspuntjes (160 gram)
Zalmfilet
***
Sorbet
Wordt geserveerd met:
- patat, groente en fritessaus
Kindermenu:
- Kroket
- Fricandel
- Kipnuggets
- Kipfilet
- 1 saté stokje
Wordt geserveerd met frites en appelmoes
Raket waterijs
Nagerechten en IJs:
- Kinderverrasing
- Coupe Dame Blanche
- Coupe Aardbei
- Hemelse Hangop van Zuster Evie;
- Sorbet vers fruit
- IJsmousse met nougat bedekt met pistachenootjes en gecarmeliseerde hazelnootjes
- Grand Dessert  of tiramisu;